Tilaa Paulig PRO -uutiskirje

Haluatko kuulla ensimmäisten joukossa uusista tuotelanseerauksista, reseptivinkeistä, ja alan uutisista? Tilaa Paulig PRO:n kuukausittainen uutiskirje, ja pysyt pinnalla kahvi- ja ruokamaailman trendeistä. 

 

 

ajankohtaista

Makuja ammattilaisille

Meiltä löydät ruoka- ja juomaratkaisuja Pauligilta, Santa Marialta ja Risentalta. Yhdessä olemme Paulig PRO kumppanisi, auttaen kehittämään liiketoimintasi uudelle tasolle.

Makumatka -teemalounas 

Vaihtelua lounaslistalle yksinkertaisesti ja kustannustehokkaasti. Toteuta teemapäivät helposti hyödyntämällä vinkit ja reseptit TexMex-, Aasia- ja BBQ-teemoista.

Jääkahveille on kysyntää ympäri vuoden 

 

Jääkahvien kysyntä on yksi nopeimmin kasvavista trendeistä. Kylmiä kahvijuomia nautitaan ympäri vuoden - ei vain kesäisin. Tutkimuksemme mukaan Suomessa 57% juo kylmiä kahvijuomia ympäri vuoden.

Workplace café 

 

Kahvi on erottamaton osa toimiston elämää. Jokainen kuppi rakentaa yhteisöä, tarjoaa mahdollisuuden hengähtää ja tuo tiimiläiset yhteen. Ensiluokkaisilla kahviratkaisuilla teet kahvihetkestä toimistosi arvoisen kokemuksen.

Snack Bases Santa Marialta 

 

Santa Marian uudet Snacks -pohjat tarjoavat oikotien yksilöllisten snacksien valmistukseen. Frittaa alle minuutti, mausta haluamallasi tavalla ja tarjoile juuri valmistettuja yksilöllisiä snacksejä.

 

Lue lisää: https://pauligpro.com/fi/snack-bases-by-santa-maria